🔅Rias coffee🔅位于观塘既成运大厦,用Google map📍都好易揾到~🥯西柚烟三文鱼➕Bagel 💵68🍀🍀🍀🍀🍀除左Bagel,可以转酸种、拖鞋包同牛角包(+$5),另外配埋田园沙律菜~🍀🍀🍀🍀🍀Bagel一边涂上西柚粒加cream ,另外一边放上沙律菜🥗同烟三文鱼🐟,三文鱼上亦洒上少许黑胡椒,增加视觉效果🤤🍀🍀🍀🍀🍀夹住一齐食个口感好丰富,西柚加cream再加烟三文鱼非常夹,西柚帮助解除cream 既腻,而Bagel外脆,内唔会好硬👍🏻旁边亦配埋哈蜜瓜~🍰芝士冻饼 💵38🍀🍀🍀🍀🍀由于无晒tiramisu既关系🥲我拣左芝士冻饼代替,蛋糕面头有啲柠檬碎,食落去既口感比较清新,一个人都可以食晒成件🤣🍀🍀🍀🍀🍀饼底用左消化饼,食落唔会好散,蛋糕既口感好滑,有淡淡既芝士味🤤而甜度岩岩好,因为用蜜糖代替左本身生既甜度,另外店员先会问客人想要多甜定少甜~🍵Matcha Latte 💵32🍀🍀🍀🍀🍀店员好可爱,佢问我估下佢拉左咩花😂原来佢拉花失败,其实想拉玫瑰图案🌹🍀🍀🍀🍀🍀抹茶有微微甘味,所以唔会好甜~🍀🍀🍀🍀🔅整体而言,首先大赞店员们既亲切笑容😊令客人留下好开心既印象,又会同客人

🔅Rias coffee
🔅位于观塘既成运大厦,用Google map📍都好易揾到~

西柚烟三文鱼+Bagel

🥯西柚烟三文鱼➕Bagel 💵68

芝士冻饼

🍰芝士冻饼 💵38
由于无晒tiramisu既关系🥲我拣左芝士冻饼

Matcha Latte

🍵Matcha Latte 💵32
🍀🍀🍀🍀🍀
抹茶有微微甘味,所以唔会好甜~
🍀🍀🍀🍀
🔅整体而言,首先大赞店员们既亲切笑容😊令客人留下好开心既印象,又会同客人有交流👍🏻
而店内环境比人一种好舒适既感觉🤪灯光非常适合影相打卡~
食物味道💯尤其系西柚烟三文鱼配Bagel 🥯
真系好清新🤤