2018-08-04
今日系北角开完会就顺便系呢边食埋晚餐,发现原来呢边都几多小店,咁就梗系要支持下小店啦!环境:地方细细地,几张两人至四人既枱,见到几多人黎叫外卖拎走,虽然细,但其实布置得几精致,所以都坐得几舒服。服务:呢度系自助叫餐,拎餐同收盘既,有调味料同纸巾各样都系自助形式。卫生:虽然系自助形式,但都会不时有人出黎抹下枱,地方都算干净。味道:我食既系手撕鸡汤米,个手撕鸡份量都几多,沾满麻油既鸡丝配清爽既瓜丝同清汤米粉,非常适合我偏好清淡既口味,而个罗汉果菊花茶绝对唔系平时饮甜到漏既饮品,而系真材实料既凉茶饮品!男朋友食既系葱油鸡饭,鸡肉好滑,葱油份量刚好,不过佢觉得我个手撕鸡好食d。我地仲叫左个双拼饺子,原来系汤饺,特别推介粟米猪肉饺,粟米增加口感,猪肉索埋肉汁连汤食,可以一个人食晒成碗!抵食:今餐食完成个感觉系,出街食饭原来都可以食得咁清新,唔会成口味精架,而且平均都系80蚊一个人咋!
味道: