2017-06-06 47 浏览
餐厅麻雀虽小,五脏俱全,有一种清新既少女风味。我叫左个B餐,系有浓汤同甜品食,餐厅都有提供热茶。个杯都系特制杯,印左餐厅既logo .餐汤系烟肉忌廉蔬菜汤。浓汤既材料好丰富,除左有烟肉外,仲有好多种蔬菜,蔬菜都切到细细粒粒,方便入口,蔬菜吸收左忌廉汤既味道,加埋烟肉既香味同蔬菜爽口既感觉,整体都几好食。主角黎啦!系我最爱既烟三文鱼配忌廉芝士bagel ,自从系美国食过后就好挂住bagel 啦。Bagel 口感烟韧,软中带硬,同系美国食既bagel 一样,好好食。烟三文鱼同忌廉芝士依个经典组合好正,忌廉芝士香滑,带著柔和既奶味同咸味,烟三文鱼就好香好好食。bagel 入面仲有番茄同生菜,中和左忌廉芝士既腻度,增加左清新既感觉。个餐仲有埋甜品食!系朱古力蛋糕,蛋糕甜度刚好,唔会好腻、口感松软,够湿润。

餐厅麻雀虽小,五脏俱全,有一种清新既少女风味。
我叫左个B餐,系有浓汤同甜品食,餐厅都有提供热茶。

个杯都系特制杯,印左餐厅既logo .

餐汤系烟肉忌廉蔬菜汤。