2021-06-30
有日去开湾仔做野,突然好想食啲脆口小食,经过见到新开左一间香港制造的品牌皇玥饼艺,门面都好光鲜简洁,就入左去睇下有咩好野食见到礼盒品都有好多选择1. 牛油脆曲奇精装礼盒 $1082. 开心果脆曲奇精彩装礼盒 $1183. 伯爵荼蛋卷精装礼盒 $108样样都好想试,但想食啲传统野,传统食品非蛋卷莫属,仲要有最喜欢的味道—伯爵茶,二话不说即刻带咗佢返屋企顺便买多盒囡囡最爱的芝士味薄脆$68伯爵茶蛋卷一盒入面有4小包独立包装,一包入面有三小条,不用担心食唔晒放要多一/二日而淋晒,非常贴心的设计味道方味,好香伯爵茶味,蛋卷+伯爵茶有点中并西式的风味,质地松脆,唔会好甜,清清地,我几钟意呢个味道芝士薄脆精装礼盒,一盒有2小包,目测一包最少有8小片质感有点像曲奇,芝士味道不算浓味,味道偏甜,如果一次食唔晒一包,记得要放传气密实袋,因为好快就淋左,太可惜薄脆精装礼盒仲有其他味道选择,有蕃茄味,伯爵茶等,期待下次可以试埋伯爵茶味
见到礼盒品都有好多选择
1. 牛油脆曲奇精装礼盒 $108