餐厅: 華姐清湯腩
资讯:

2008-07-30 56 浏览
哗!有同朋友去铜锣湾....今次我地尊登去天后站附近华姐开饭一坐落负责落单叔叔好 nice......对住个个都hello, 我地落单紧系叫清汤牛腩la咁出名, 我地叫左碗牛腩面, 叫左碗牛腩河, 跟住加多碗萝卜食汤面汤河最紧要试试汤底......哗!好清够味, 河粉几滑, 面(我朋友觉得麻麻), 因为唔够弹牙, 牛腩好入味同够淋, 不过, 汤底咁够味萝卜都应该浸透汤味, 虽然都系好淋, 但系一淡汤味都无, 我自己就唔钟意啰, 唔知你地试完会唔会同我同一想法, 还有一样就是食完牛腩河同面, 之后个咀比d肥油浆住, 有点唔舒服.唔知食过华姐d fans有无同感呢!

唔知食过华姐d fans有无同感呢!
清汤腩河
萝卜