餐厅: 麵心國もと
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
话说回来,美食的世界里,个个都有自己的专门,依家就让我带你走进我的专长范畴 —— 日式拉面!🍜 喺我嘅味觉旅行中,我发现咗呢间独特而又带有深度嘅拉面店,所有嘅菜品都令我嘅味蕾翩翩起舞,真系令人惊喜连连!💃🎉❤️✨浓厚拉面🍜❤️✨预告你,如果你中意浓郁口味,咁你一定要试下呢款浓厚拉面!佢哋用鱼干、鸡脚、猪手、猪骨,大火慢煮18个钟头,大把时间嘅沉淀,为你熬出呢款香浓嘅汤底。加入鲣鱼粉提香,再配埋幼身拉面、酱油浸五花腩叉烧、竹笋同大量洋葱,每一啖都系嚣张嘅美味!你会饮到完全唔洗忧虑太过腻口,饮到最后一滴都仲会觉得清新!👍😋❤️✨酱油捞面❤️✨佢哋用粗身嘅拉面,煮得Q弹有劲,配上蒜油同酱油,味道鲜美。再放埋十款配料,蒜、葱、洋葱、竹笋、鲣鱼粉、慢煮叉烧等等,无论你喜欢捞面面口感,定系饭饭口感,呢个都好适合你。最紧要有汤可以附送喔,睇你心情,想加就加啦,完全冇压力,就系咁滑!🐟🥢❤️✨薯仔沙拉🥔🥗❤️✨马铃薯做成菜头型状,伴上丰富嘅蔬菜同自家制嘅沙拉酱,无论色泽定系口感都系一流,一口咬落去,简直系马铃薯嘅美味极致!总结嚟讲,如果你仲喺寻找那一间,可以满足你口腹之欲,又可以俾你细细尝尝拉面滋味嘅店,咁就一定
总结嚟讲,如果你仲喺寻找那一间,可以满足你口腹之欲,又可以俾你细细尝尝拉面滋味嘅店,咁就一定要嚟呢间日式拉面餐厅一试!味道丰富,绝对唔会令你失望!就等你嚟一齐体验呢个味觉乐园喇!🥳🎉👍