2017-03-26
打边炉一人一锅o既好处就系自己钟意咩汤底就要咩汤底,唔使就其他人,仲唔怕同其他人捞口水~哈哈特色汤底实在太多款,都唔知拣咩好星级特色牛肉锅配南瓜汤底 $98挣扎咗一阵要南瓜汤好,定系要番茄汤,最后要南瓜汤,因为比较少见果然无令我失望,南瓜汤好清甜,唔会话甜得好假(有d餐厅南瓜汤甜到好假) 要试!牛肉系安格斯牛肉! 油花都算唔差,性价比都几高。都有唔少丸,唔系廉价hea hea o既丸最钟意呢款,里面有千岛酱,好好味~煮道环球海鲜锅 + 麻辣汤 (大锅) $168大锅同细锅分别系大锅每样食物有两件,系o既得一件,我地咁大食,梗系要大锅啦!麻辣汤第一口饮落去唔系好辣,唔算浓味,有香料味道,点知饮多几啖就发现有后劲,嘴开始有d麻果然够份量,虾、蚝、青口、带子都几大只厚肉冬菇追加咗羊肉 $48同埋牛肉 $48最后落买个薯粉,d汤入晒味,正~洛神花茶 $22 + 台式奶茶 $22无用过调味料,因为都够味有USB 差电,好贴心~好搞笑,用煲做灯罩
特色汤底实在太多款,都唔知拣咩好
牛肉系安格斯牛肉! 油花都算唔差,性价比都几高。
果然够份量,虾、蚝、青口、带子都几大只
题外话/补充资料:
店员服务值得一赞,会同你介绍d汤底同食材,好耐无见过咁殷勤o既服务啦