2019-05-21 943 浏览
同一大班大食既朋友一齐,又想食好野,又要食得够饱,价钱又要吾好太贵,最理想不过就系去d放题形式既餐厅。今晚大家又想食下海鲜,尖沙咀潮福石锅蒸海鲜都系一个吾错既选择。套餐有炖汤,包饮品海鲜: 龙虾: 大大只,开边蒸,多肉弹牙好鲜味元贝: 大大粒,配蒜蓉粉丝一齐蒸,肉质够厚,味道够鲜蚬及青口: 清蒸亦觉新鲜鲍鱼: 大大只,肉好嫰,易入口,新鲜肉质弹牙,必食之选肉类:梅菜猪肉丸,牛柳粒,节瓜酿猪肉: 清蒸肉类吃得出本身的鲜味,食物质素和份量都非常好,亦可以再加单,食肉兽啱晒!~ 海鲜精华南瓜粥: 呢个粥好清甜,将成个清蒸海鲜晚餐既所有海鲜精华集合埋系呢个南瓜粥入面,虽然已经饱到上心口,但咁好味又点可以错过?!甜品: 蒸马拉糕感觉好怀旧,个个抢住要食,大大个好好味,做甜品啱晒!全晚每道菜都有侍应帮忙蒸,教好晒时间,吾会蒸到过熟, 每人$4xx 左右食到多种海鲜,算是不错,值得一试。

套餐有炖汤,包饮品

海鲜:
龙虾: 大大只,开边蒸,多肉弹牙好鲜味
元贝: 大大粒,配蒜蓉粉丝一齐蒸,肉质够厚,味道够鲜
蚬及青口: 清蒸亦觉新鲜
鲍鱼: 大大只,肉好嫰,易入口,新鲜肉质弹牙,必食之选

肉类:

海鲜精华南瓜粥:

甜品: 蒸马拉糕
感觉好怀旧,个个抢住要食,大大个好好味,做甜品啱晒!

• 龙虾
  • 马拉糕