2023-10-26
今日黎到旺角品尝锅物,呢间一定要食!除左正宗日式寿喜烧之外,仲更加多清酒有限定任饮!热爱清酒既你一定唔可以错过啦!除咗限定任饮之外,佢仲可以选择12款清酒或者24款清酒!满足想试唔同酒嘅你!仲有专业嘅酒匠同唎酒师!清酒蚝汤子火锅同埋西日式刺身系列都系佢哋嘅王牌食物!除咗新鲜之外!味道亦非常鲜味!今次我会食佢哋好出名嘅令和生蚝!令和生蚝焦点大只抵食同埋多肉!如果食落去鲜甜仲带海水味非常新鲜!配上柠檬汁更加鲜香!之后佢哋𠮶边有安排一个前菜,类似海藻!味道开胃,酸酸甜甜!之后我再叫咗个和牛锅物乌冬!份量除咗大抵食之外,亦都好足料!包括入面有太阳蛋一只、蟹柳丝,海藻紫菜,配料非常丰富!乌冬汤味道鲜香!和牛亦非常滑嫩!再叫咗个汁烧煮五花腩!呢个五花腩食落去除咗好滑嫩之外!酱汁亦非常香浓!再配埋汤乌冬食非常之夹!之后再叫咗个烧鱿鱼吊桶!鱿鱼烧得非常之香浓!仲好细心将每个烧嘅鱿鱼剪开!厚薄适中!再配上姜蓉食落更加刺激!饮品方面,今次叫咗个姜汁菊花蜜,转季饮热饮喉咙除咗会舒服啲之外!亦都可以做返个暖身!最后我哋再叫咗个蟹膏饭做结尾!蟹膏饭食落,除咗开胃、蟹膏亦都非常新鲜!服务:好环境:超靓
[服务铃]服务:
好