2023-03-17
⭐️老细好靓仔,老细好靓仔,老细好靓仔📣老细见到我系咁影相,问我系咪会打食评,佢话嘢食唔重要,唔讲都得,最紧要记得话老细好靓仔🧏🏻♂️ 帮紧你帮紧你🫡🦪 室津生蚝 $66性价比高,对得住价钱,算大只同新鲜又胀卜卜,偏咸,后尾再encore左一只过下口瘾。🍤 海老云单天妇罗 $138几有趣嘅食法,紫苏叶包住海胆同埋虾,不过熟咗嘅海胆冇咗𠮶种鲜甜,唔似食紧海胆,虾弹牙,整体饱满。🦢 鹅肝带子卷 $148好大粒鲜甜嘅带子,一口一件好满足,不过少少盖过左鹅肝,食到鹅肝嘅口感,但系味道偏淡,比带子抢左味。🥩 牛肉他他烧 $188效果好仙气,冰镇上枱,牛肉他他捞埋啲蒜蓉辣萝卜同洋葱都几有风味,外层有烧烤过嘅味道,牛肉系生嘅但唔会几渣,几有口感。🦀 香芒软壳蟹卷 $128正常发挥,芒果鲜甜,软壳蟹够脆,size适中可以一啖啪落口。🧈 玉子烧明太子 $88用铁板上,出哂烟,好岩打卡📸。玉子偏甜同埋唔会鞋,好开胃。明太子都几多,少辣🌶️🍘 烧年糕 $32甜甜地,脆脆地,好软糯,不过认为可以再脆啲,有少少淋🍦 炸雪糕 $88好似系舖头名物,特色野黎🤣,咁样睇好似菠萝油🤣。建议一上要即食,我影多几张相外层淋左雪
🦪 室津生蚝 $66
🍤 海老云单天妇罗 $138
🦢 鹅肝带子卷 $148
🥩 牛肉他他烧 $188
🦀 香芒软壳蟹卷 $128
🧈 玉子烧明太子 $88
🍘 烧年糕 $32
甜甜地,脆脆地,好软糯,不过认为可以再脆啲,有少少淋
🍦 炸雪糕 $88
好似系舖头名物,特色野黎🤣,咁样睇好似菠萝油🤣。建议一上要即食,我影多几张相外层淋左雪糕溶左😭,以为入边夹住云呢拿雪糕,但原来系柚子味,同想像中有出入,不过就解腻啲,外层热热地同几脆!都几得意,可以一试。
老细自称:青山道 #李克勤,估唔到一开口会系惊艳唔系惊吓😱,老细好high好热情好识带动气氛,好鬼吹得,又系咁请人饮sake🍶🤤仲要枝枝都高汁好易入口好爽好好饮呀💦