2023-08-30
陪人向附近拎完回乡证,顺便向附近蒲下Cafe,Hea住咁过一个悠闲嘅下午😚入到间Cafe坐落先发现入面系salon💈几特别🤣🍸Shakerato ($68)冰摇咖啡嚟,同字面一样系加冰shake🧊🤣 所以杯啡表面有一层泡泡,几特别。味道ok不过如果份量多少少就好啦🌯辣鸡扒墨西哥卷配沙律 ($78)墨西哥卷表皮唔会太干,鸡扒够辣,表面应该系炸过,🔥热辣辣系唔错。🦪炸吉列蚝配田园沙律 ($78)即炸出嚟够哂热,而且炸粉唔厚,食落蚝味都鲜👍 d蚝只只都咁大旧,沙律菜🥗都算新鲜,所以价钱都算可以。🧇乃良窝夫 ($80)今次系为咗个窝夫而嚟😌 牛角窝夫烟un配埋豆腐雪糕好满足,无花果啱啱好唔会太甜,系蓝莓酸少少je。🍎玉桂苹果批配雪糕 ($68)苹果批底脆身又唔会太厚,苹果片薄又爽,再加上d酱,唔算好甜,加埋vanilla雪糕🍦都可以,适合钟意清淡d嘅朋友。 虽然同我想像中嘅苹果批唔一样,但都算合格嘅🤣
🍸Shakerato ($68)
🌯辣鸡扒墨西哥卷配沙律 ($78)
🦪炸吉列蚝配田园沙律 ($78)
🧇乃良窝夫 ($80)
🍎玉桂苹果批配雪糕 ($68)