2022-07-28 44 浏览
见到佢有我钟意食嘅南瓜椰菜花饭同埋无糖pancake啱晒我呢啲经常要减肥同低糖为「口号」嘅麻烦友Dinner special 🥗可以拣是日餐汤或者沙律个Side仲可以拣炸薯粒或者有皮薯条🍟其实我真系好钟意食啲好粗身嘅薯条,呢个连埋树皮一齐咋,嚟到热辣辣 我忍唔住都食咗两条😂Main一定系我最爱嘅椰菜花饭酿南瓜配软壳蟹而家好流行将啲椰菜花整碎佢代替饭食,相信大家都唔陌生不过由于真系懒惰🫠所以出街食算😂仲要配埋我钟意嘅南瓜🎃好味道健康嘅餐点好容易俾人觉得好淡~但系呢个味道好浓郁❤️软壳蟹都系新鲜炸起,脆卜卜而且嚟到个卖相好靓😂外貌协会表示加分除咗跟餐有嘢饮之外佢仲有跟一个佢哋最出名嘅Waffle😍(仲有得配雪糕)送到黎都系热辣辣!都有惊喜呀!同埋食落系外脆内软配埋冻冰冰的云呢拿雪糕 开心🥳最近实在食咗太多嘢好放肆🫠但系又想再食甜品所以拣咗个比较冇负担嘅😎而且符合低糖目标😂😂😂 仲要冇用糖去制作☺️鲜杂莓无糖杏仁粉蛋白班戟个卖相都好靓呀虽然冇面粉做系(唔惯嘅人相对地觉得冇咁烟韧)但系杏仁粉味好香😊食开低糖体重控制嘅人士会开心🥳而且佢配嘅杂果酱同埋士多啤梨蓝莓都系新鲜嘅生果☺️酸酸甜甜好开胃❤️完全系
见到佢有我钟意食嘅南瓜椰菜花饭同埋无糖pancake
啱晒我呢啲经常要减肥同低糖为「口号」嘅麻烦友
Dinner special 🥗

可以拣是日餐汤或者沙律
个Side仲可以拣炸薯粒或者有皮薯条🍟

Main一定系我最爱嘅椰菜花饭酿南瓜配软壳蟹
而家好流行将啲椰菜花整碎佢代替饭食,相信大家都唔陌生
不过由于真系懒惰🫠所以出街食算😂
仲要配埋我钟意嘅南瓜🎃好味道
而且嚟到个卖相好靓😂外貌协会表示加分
除咗跟餐有嘢饮之外佢仲有跟一个佢哋最出名嘅
Waffle😍(仲有得配雪糕)

最近实在食咗太多嘢好放肆🫠
鲜杂莓无糖杏仁粉蛋白班戟