2023-01-20
‼️脑雾注意(系长沙湾广场 唔系长沙湾🤣..出咗先记得 真系抱歉).冒著被朋友绝交的风险介绍🫂haha.. 因为呢位朋友惊我介绍完.. 迟啲会有机会多人🤣🤣..但.. 好嘢一定要介绍比大家佢.. 佢会接受嘅.. 咳😆.⚠️「有卡路里&Macro 嘅餐厅」好多有饮食执著 & 需要准确卡路里数字嘅你外食嘅不确定往往系一个制肘呢到无呢个问题所有食物有晒data☺️.无论你今日系clean mood 想要低碳 多菜 高蛋白 or 想开心哋食下意粉 食下甜品都有好多生酮 低碳选择最紧要.. 都系有齐macro.出了琳瑯满目的menu.. 你都可以build your own bowl系柜台选择自己钟意嘅配菜 &肉类.我今次试佢classic嘅 「高蛋白营养碗」$108肉类的嫩度 & 份量都是诚意满满的.. 味道啱好 唔多唔少 有自己meal prep嘅感觉 但平时好少食鸭胸.. 香气 &鸭皮油香变成一个佐料 丰富成个饭 😗捞埋一齐 sweet sweet😗(番茄仔太鲜艳..😴😴)呢到所有酱汁都系会额外分碟比你(贴心)你就可以自行加.. 当然 都系include埋卡路里比你㗎😝.‼️menu cap比大家
‼️脑雾注意
(系长沙湾广场 唔系长沙湾🤣..出咗先记得 真系抱歉)
冒著被朋友绝交的风险介绍🫂
但.. 好嘢一定要介绍比大家
佢.. 佢会接受嘅.. 咳😆
⚠️「有卡路里&Macro 嘅餐厅」
好多有饮食执著 & 需要准确卡路里数字嘅你
系柜台选择自己钟意嘅配菜 &肉类
我今次试佢classic嘅 「高蛋白营养碗」$108
捞埋一齐
sweet sweet😗
(番茄仔太鲜艳..😴😴)
呢到所有酱汁都系会额外分碟比你(贴心)
‼️
menu cap比大家