2021-06-16 868 浏览
今日嚟到616 火锅专门店打边炉。其实减肥,无论出街食或喺屋企食,打边炉都系 一个好嘅选择,又好食又方便。汤底嚟讲,如果系低碳水化合物饮食超低 碳水化合物饮食 生酮饮食汤底越少或冇落糖,越少或冇碳水化合物,当然系最好。同时可视乎自己嘅饮食比例,配合适量嘅油或脂肪。如果系低脂饮食,咁个汤底一定要清, 尽量少油少脂肪,可配合适量嘅复合碳水化合物、根茎类碳水化合物例如薯仔、粟米、红萝卜等等。616落火锅专门店嘅牛肉种类选择真系种类繁多、花多眼乱。汤底我拣咗个牛杂汤底,讲真616落咗啲咩调味、有冇落糖真系唔知道,我都系照字面食物种类去选择, 如果616公关部睇到小弟依篇嘢嘅话,希望可以提供多啲资料畀我哋依一班减肥嘅朋友🙏🙏 一口气叫咗几款唔同种类牛肉, 自己比较喜欢 较多脂肪嘅部位,食起嚟感觉好软熟好有饱足感, 侍应态度亲切,快手快脚,落完单好快就 黎齐晒啲嘢。减肥真系可食到好饱,又一餐食到好饱打边炉系适合所有减肥饮食法嘅人,视乎你选择什么汤底和𩠌, 编福有限写唔到咁多资料,费事写到好似论文咁样。总结: 食物选择多,方便快捷,一定会再去。
今日嚟到616 火锅专门店打边炉。

汤底嚟讲,如果系
低碳水化合物饮食
超低 碳水化合物饮食
生酮饮食
汤底越少或冇落糖,越少或冇碳水化合物,当然系最好。
同时可视乎自己嘅饮食比例,配合适量嘅油或脂肪。

如果系低脂饮食,

616落火锅专门店嘅牛肉种类选择真系种类繁多、花多眼乱。

减肥真系可食到好饱,又一餐食到好饱

总结: 食物选择多,方便快捷,一定会再去。

用餐时段