2022-03-29
🏝渡假风cafe🏝推介指数 ❤️❤️❤️❤️🤍去一间充满峇里岛,以波希米亚摆设的cafe,座位有店内及半室外座位,而且毛孩都可以去~ 店舖都空间感十足,感觉relax观塘有唔少cafe,这一间位于地由APM经开源道到兴业街再转入敬业街,路程大约10分钟👑皇牌be leaf 全日早餐 HKD168✨份量十足,有Ribs、猪肉肠、烟三文鱼、炒蛋、煎厚切蕃茄、沙律菜、煎大啡菇及厚多士,两个人开心share都足够~🍔 香煎意式烟肉牛油果竹炭汉堡配炸薯条 HKD128✨馅料十足,2块厚切烟肉感觉似五花腩片,肥瘦适中又唔鞋;牛油果、蕃茄、生菜、仲有太阳蛋,配上蛋汁份外滋味;薯条有层薄薄炸层,更加酥脆🥞提拉米苏梳乎厘班戟 HKD128✨面层铺满Tiramisu 熔浆,有碎朱古力、朱古力粉及cream。厚厚的Pancake 空气感十足够哂Fluffy,食落有蛋香且整体唔太甜,唔错💕🍓Strawberry Avocado Smoothie HKD52✨面层有士多啤梨、薄荷叶同忌廉点缀,外观渐层吸引。士多啤梨味道突出,牛油果同奶味较轻,质地滑溜且甜度属少甜,🍫Iced Mocha HKD46✨同样有忌廉点缀,饮落
推介指数 ❤️❤️❤️❤️🤍
👑皇牌be leaf 全日早餐 HKD168
🍔 香煎意式烟肉牛油果竹炭汉堡配炸薯条 HKD128
🥞提拉米苏梳乎厘班戟 HKD128
🍫Iced Mocha HKD46
✨同样有忌廉点缀,饮落朱古力同咖啡味道平衡,点选少冰就啱啱好
总结:-
食物 ❤️❤️❤️❤️🤍