2021-05-05 25 浏览
炎炎夏日揾间cafe chill下食个late lunch先~ 呢度嘅装修行森林风,清新自然,而且狗狗🐶都可以入黎叹~🥣 是日餐汤系蘑菇忌廉汤,热辣辣又香口,蘑菇料几足,仲有两旧面包粒,浸喺汤𠮶度又几正👍🏻🥑 牛油果、太阳蛋 配法式酸种多士 $78法式酸种多士上面铺满牛油果蓉、片片牛油果同埋太阳蛋,多士带少少酸,口感松软,个人认为有啲似油炸鬼,几好食🤤 另外仲有沙律🥗同车厘茄🍅,健康!🥐 黑松露炒蛋 配牛角包 $78黑松露比得好足🤩 炒蛋够嫩滑,加埋黑松露嘅香气,高质😋 牛角包大大件,外脆内软,牛油味香浓,但唔腻👍🏻🍶 姜母茶(冻)个杯系预先雪冻过,玻璃樽几靓🥰 饮落姜味好浓,口感清新凉快,感觉健康又解渴~☕️ 鲜奶咖啡(热)天鹅🦢嘅拉花好靓,净系个拉花已经觉得值回票价😍 咖啡味恰到好处,唔会有苦涩感,呢个latte唔错🤤职员态度几好💯 系度享受轻食,渡过悠闲嘅下午~

🥣 是日餐汤

🥑 牛油果、太阳蛋 配法式酸种多士 $78

🥐 黑松露炒蛋 配牛角包 $78

🍶 姜母茶(冻)

☕️ 鲜奶咖啡(热)

职员态度几好💯 系度享受轻食,渡过悠闲嘅下午~