2019-02-16
渣马前狂食@山景阁 网址: https://s.openrice.com/QrbS0i0G000 地址: 尖沙咀天文台道13-17号仕德福山景酒店大堂 明天就跑10km 渣打马拉松了,要休息多食东西补充体力。今日揾埋好朋友食tea buffet帮我打气轻食类三文治点心,数一数有成5、6款,都几大件架。仲有炒粉面饭,但唔想食主食留返quota 小食很地道,小小一件可以多尝几款。女生最重视甜点,全是one bite size 本人试过一遍后,大力推介,因为做得出色仲好多口味,要每样试都要有返咁上下食量。Tart 同cake 都几好,仲有朱古力喷泉添 再吃点水果帮助消化啦 饮品自己选吧!食物都几多也是大路款,慢慢食足两小时,而收费才百来元,如果要求唔太高要去到食海鲜d高级野,呢间价钱取胜食完希望明天跑出好成绩。
地址: 尖沙咀天文台道13-17号仕德福山景酒店大堂
小食很地道,小小一件可以多尝几款。
Tart 同cake 都几好,仲有朱古力喷泉添
再吃点水果帮助消化啦
饮品自己选吧!
食完希望明天跑出好成绩。