2017-01-07
系instagram睇到呢间小店有唔少好评,就专诚去试吓佢既墨西哥卷饼🌯同其他小食😜😋位置唔算易揾 系一条巷仔度 隔离都有其他小食架😉 舖头都几细 以为一定要外卖企系度食 老板就话有两个堂食位 但都几迫架><我地两个人就叫左2个卷饼 仲有马苏里拉芝士条,墨西哥青椒车打芝士块同墨西哥红椒忌廉芝士块,老板好好人仲送多2旧朱古力brownie比我地🍫超满足😍讲左卷饼先,叫左个🐔鸡肉燃味辣汁加🍍菠萝再加🧀热溶芝士😝,仲有🐠鱼柳芥末沙律加🧀热溶芝士即叫即整,所有野都热辣辣🔥🐓肉卷饼拣左老板设计既辣汁,酱汁惹味,几特别👍🏼👍🏼鸡肉足料,肉身唔会干,仲去埋皮架!馅料好丰富,多到爆出黎咁😂😍菜同蕃茄都几fresh几爽口👀一齐食感觉无咁肥腻😋另外必加既系菠萝!!食落真系超夹🤤🤤 另外既鱼柳系好少见既配料,亦都唔错,冇雪藏味,但我钟意啖啖肉既鸡多啲🙈个酱汁好夹个卷饼😝甜同辣平衡得好好,唔会攻鼻👍🏼加埋面头既芝士,成件事好正😜😜小食方面我地摆耐左先食冇咁热😢不过都好惹味😋芝士条既芝士味唔算好浓 但可以拉丝拉到好长,食得又玩得👻两款芝士块个味道几特别,值得一试,但记住要快手食呀!最后个brow
我地两个人就叫左2个卷饼 仲有马苏里拉芝士条,墨西哥青椒车打芝士块同墨西哥红椒忌廉芝士块,老板好好人仲送多2旧朱古力brownie比我地🍫超满足😍 讲左卷饼先,叫左个🐔鸡肉燃味辣汁加🍍菠萝再加🧀热溶芝士😝,仲有🐠鱼柳芥末沙律加🧀热溶芝士
另外既鱼柳系好少见既配料,亦都唔错,冇雪藏味,但我钟意啖啖肉既鸡多啲🙈个酱汁好夹个卷饼😝甜同辣平衡得好好,唔会攻鼻👍🏼加埋面头既芝士,成件事好正😜😜 小食方面我地摆耐左先食冇咁热😢不过都好惹味😋芝士条既芝士味唔算好浓 但可以拉丝拉到好长,食得又玩得👻两款芝士块个味道几特别,值得一试,但记住要快手食呀!
最后个brownie同比时食开既唔同,更加香口,好满足呀😝我钟意呢个version多啲
一定会回头既小店,老板真系好nice👻👻