2023-05-18
之前都有行开依个,唔系住开依区就较难揾到嘅餐厅,虽然较隐蔽,交通都好方便,由港铁站行上去都系5分钟左右😀😀💬 Bbq baby pork ribs 猪肋骨非常入味,肉质十分软,软到程度系,用叉吉落去即刻分离🤭 会唔会太正太过份!!再搭配烧烤酱同松露蛋黄酱,浓味淡味随心加减🤤回头食: ⓨⓔⓢ💬 CBC crispy bacon cheeseburger 🥓系好邪恶嘅组合啊🤤有脆脆烟肉,食落非常香😍 加埋juicy汉堡同新鲜嘅配菜,食完超满足💓回头食: ⓨⓔⓢ💬 Buffalo wings 味道好刺激,少少咸、少少酸同少少辣集结,相对出面嘅冇咁辣😎都几岩我,肉质都好嫩滑👍回头食: ⓨⓔⓢ💬Poutine加拿大名物紧系唔少得Poutine!! 系香港想食都唔易🤭 虽然唔系用最classic cheese curds去制作,但满满嘅肉汁同热溶芝士,淋上薯条,每条薯条都沾满肉香同芝士嘅味道🤤🤤 必食!回头食: ⓨⓔⓢ💬 Movenpick Milkshake(Fresh Strawberry)好大饮😍 佢系淡淡士多啤梨味道,偏奶味重而香,唔会太腻!怕太甜嘅朋友就岩哂!回头食: ⓨⓔⓢ💬Moven
💬 Bbq baby pork ribs
💬 Buffalo wings
💬Poutine
回头食: ⓨⓔⓢ
💬Movenpick Milkshake(Oreo Crunch)
🤤依个好重oreo同牛奶味道🤭本身钟意oreo嘅朋友仔必试!!
回头食: ⓨⓔⓢ
总结一下,食物有惊喜,店员都好有礼貌,而环境氛围非常恬静舒适🤭
❤️The Big Bite Flame-Grill
❤️西环石塘咀加伦台8-16号地舖