2023-07-26
[🎀港女必去梦幻仙女Cafe🦄🍬]以缤纷色彩跟万花筒主题的OMG万花灯火💕一直Bookmark左好耐!!一入餐厅,哗!好靓呀😍😍感觉好梦幻,啱晒一班闺蜜聚会👭🏻精心嘅布置、华丽嘅装修,每一个位置都系打卡位..☺️🎀🍭自家制酥皮黑鱼籽牛油果烟三文鱼水牛芝士波波他他 $168好靓!🤩卖相精致立体,黑鱼籽表面仲有金箔,非常之矜贵,加晒分!💞 好岩打卡呀! 空心嘅酥皮脆卜卜,一啲都唔油腻。配上黑鱼籽、牛油果溶、烟三文鱼溶、水牛芝士等配料、成件事好Fresh!👍🏻👍🏻🍭慢煮谷饲 180日安格斯牛肩胛 $328食物摆盘美观吸引💖牛肩胛慢煮得非常入味,肉质嫩滑,牛味香浓,可以沾点岩盐,带出味道更出色😋🍭黑松露芝士焗墨西哥辣椒薯条 $108大大碟嘅薯条,铺满黑松露同芝士,食唔晒呢🥹🍭富士山·破晓 $82焦糖味嘅牛奶,又系靓靓好啱打卡💗🍭红火龙果西瓜士多啤梨乳酪奶昔 $78多种水果,健康又靓靓嘅饮品,估唔到呢几款水果都可以咁样配搭🫣🍭5层朱古力国度 $72面层有软绵绵嘅棉花糖,再有五种唔同层次嘅朱古力🍫饮落幼滑香浓💫🍭蓝莓士多啤梨乳酪沙冰 $68大杯又足料,仲有果肉粒粒好饮🦄
一入餐厅,哗!好靓呀😍😍感觉好梦幻,啱晒一班闺蜜聚会👭🏻
精心嘅布置、华丽嘅装修,每一个位置都系打卡位..☺️🎀
🍭自家制酥皮黑鱼籽牛油果烟三文鱼水牛芝士波波他他 $168
🍭慢煮谷饲 180日安格斯牛肩胛 $328
🍭黑松露芝士焗墨西哥辣椒薯条 $108
大大碟嘅薯条,铺满黑松露同芝士,食唔晒呢🥹
🍭富士山·破晓 $82
焦糖味嘅牛奶,又系靓靓好啱打卡💗
🍭红火龙果西瓜士多啤梨乳酪奶昔 $78
🍭5层朱古力国度 $72
🍭蓝莓士多啤梨乳酪沙冰 $68
大杯又足料,仲有果肉粒粒好饮🦄