2019-06-23 176 浏览
一直都好想黎试试呢度的甜品,老公永远都话下次先,今日单拖工作完,终于决定自己一个黎试试😜晚饭时间7:30pm竟然不用等位,可能闪星期日的关系!餐厅地方好宽敞,感觉好舒服,入场时服务人员讲解用餐时间90分钟,最低消费要点一杯餐饮!用自己手机扫QR code点餐,系先进的!不过网上餐牌图片不多,我反而要上open Rice睇相去点餐😅希望餐厅可改善呢一点,加多返食品的图片会吸引好多架!落完单,服务人员会出返纸张单同我confirm order, 但原来最低消费要一杯饮品,系唔包食物的!所以我就算点左个价钱贵的甜品,都要再叫一杯饮品🙈刚好我隔离枱有位先生都误会左,问点解唔系以价钱做最低消费🤷🏻‍♀️Anyway, 我点左京都宇治抹茶红豆松饼,系我想食好耐的甜品!卖相一流👍🏼即时相机食先兼自拍一番顺手po埋IG啦😆 味道就ok的!抹茶雪糕加红豆系我至爱💕不过松饼就一般般,冇咩惊喜!点左呢杯金沙榛果可可,好味👍🏼总结:打卡卖相一流!好睇的食品点都会加分!

晚饭时间7:30pm竟然不用等位,可能闪星期日的关系!

点左呢杯金沙榛果可可,好味👍🏼

总结:打卡卖相一流!好睇的食品点都会加分!