平时最钟意就系约埋闺蜜去靓靓餐厅打卡兼食饭🫶🏻估唔到而家足不出户都一样得😍牛角包窝夫专门店 每日新鲜制造👨‍🍳十几款口味 唔单止味道好😋仲劲好打卡到网店落单就可以送到上门超方便!自取亦得🫶🏻约三五知己聚聚👭🏻有卖相精致既美食相伴😽心情更加靓🍓士多啤梨忌廉芝士牛角包窝夫酸酸甜甜,口感好Creamy好好味,卖相十足,女士必食之选🩷🍪OREO焦糖脆饼牛角包窝夫每次食甜品见到Oreo嘅时候,系咪都会忍唔住嗌嚟食呢?我就系喇🙋🏻‍♀️鲜忌廉同OREO两种混合埋一齐系perfect match🫶🏻Oreo迷必试!▪️芝麻玄米牛角包窝夫本身麻麻地芝麻味既嘢,但呢只混合左玄米茶🍵味道又几清新,冇甜漏感,闺蜜话呢款系佢favourite💗🌴班兰咖央牛角包窝夫呢件建议加热食!加热之后劲香😋有d 似食紧咖央多,但口感更酥脆同干身,冇咖央多既油腻感🥐海苔肉松牛角包窝夫肉松令到窝夫口感更丰富,甜咸混搭非常惹味,无论系咪嗜甜食既人都会觉得好味🍫朱古力榛子香蕉牛角包窝夫香蕉+朱古力+窝夫=冇得输组合,呢款系Chloe最爱,入口啖啖浓郁滋味,同窝夫好夹
平时最钟意就系约埋闺蜜去靓靓餐厅打卡兼食饭🫶🏻
估唔到而家足不出户都一样得😍