2022-02-05 110 浏览
呢间店既冬甩🍩系我既Too Eat List📝好耐啦~平日好少岀港岛区既我,今日终于try到🤩餐厅🚫不设堂食,只做外卖生意🥡。正值晚饭时间,见到好多熊猫🐼岀岀入入,一单又接一单,就知道佢深受街坊既喜爱啦❤️‍🔥透过Openrice落单,外卖自取可以用优惠码减$5,所以原价$98 / 3个,依家只需要$93💓。等待中既时候,发现好多街坊都用🐼order,原来再抵D,有9折😂我地叫左个Triple Filled Doughnut 🍩 ,口味分别系:🍓Strawberry ,🍯Caramel Twist,🌰Nutella因为全部冬甩系即叫即炸,所以每一个都系新鲜滚热辣🔥,而且系流心爆酱💥,超级无敌邪恶啊‼️🍯Caramel Twist 系新岀既口味,质地都几厚身,而且好creamy,味道上都较甜🍓Strawberry 既馅就有D唔同,似系平时用㴝搽面包既果Jam,冇咩特别🌰Nutella 系我朋友既,冇食到就唔评论啦🙈,不过好似系人气必选㴝既除左冬甩🍩之外,见到餐厅既Pizza🍕都好多人order,下次有机会一定再去试下🤤

Filled  Doughnut

2022-02-05
20 分钟 (外卖自取)
Filled  Doughnut
  • Caramel  Twist  Doughnut