2021-12-28 79 浏览
虽然我系新界人,但平时都会系港岛个边游走,因为多野食多选择🤩前排有日等个fd收工四围fing之际😇见到cwb上面有间楼上火锅几正🙂🤣任食火锅,午市$99,晚市$150 ,另收加一服务费😄😁肉类方面都超多选择,有极上羊肉片🐑,特选猪腩片🐖, 精选猪豚肉🐖, 美国特选肥牛🐄,精选鸡髀肉🐔 唔好睇佢咁平, 但系佢所有食物绝对都系放得落口之余,仲要系有中等或以上嘅质素👍👍另外,佢哩到系一人一锅🥘,就算同朋友食都好,可以叫唔同汤底🥰果日我叫左温补椰子鸡汤🥥🐔 初初饮嘅时候都系觉得佢好清淡嘅, 一路食到尾嘅时候,佢啲食物会索咗椰子同埋鸡𠮶个甜味,好正!!😺 汤底方面,佢每日都会有三款系免费, 选择方面都好多😁个人认为,有时候收工后,如果你系好想打边炉嘅🥘,但系又唔想自己去买料的话, 呢度系一个好地方🎇 佢嘅所有食材/饮品/酱料 ,全部都系自助嘅, 放晒系有个地方入面集中晒,咁你自己可以食乜嘢就拎乜嘢🎈 超级方便🙂