2013-07-01 65 浏览
想食BURGER,屋企附近O个D又食到闷,心想好似几年无去BURGER KING,点知好多都汁左得番呢间...真系可惜,一直觉得全球第二大既汉堡连锁点今次第2次进军香港应该可以同老麦死过到底佢地存在咩问题?论价钱佢地系比较贵的,由30蚊到60蚊1个餐都有,但系一分钱一分货,真系比老麦认真得多由于惊佢汁笠,所以叫左好多野有鸡柳,炸鸡饱,鸡翼,薯条,可乐先讲个鸡饱,一咬下去是有肉汁唧出来,脆脆的外皮加上少少辣,放左一阵个皮都系脆.完全值回票价连蕃茄和菜也靓一点吧.鸡柳虽然都可能系合成肉,但系都感受到鸡胸肉应该有既质感,沾上BBQ酱,吃不停鸡翼就反而有点问题.味道是十分浓味,咸咸地辣辣地,有一点不知明香料味.但系咁多年来,佢地既鸡翼都系好瘦薯条也是有薯肉的,薯味充足,质感充实,完胜柴皮薯条食完后心里希望BURGER KING不会再次在香港消失,因为美式连锁快餐在香港无咩选择

到底佢地存在咩问题?

由于惊佢汁笠,所以叫左好多野

有鸡柳,炸鸡饱,鸡翼,薯条,可乐

连蕃茄和菜也靓一点吧.

薯条也是有薯肉的,薯味充足,质感充实,完胜柴皮薯条

2013-05-21