2023-05-22
闹市中的一点宁静🌿收藏咗好耐,终于要来食🤩首先环境来讲,佢都真系好雅致一般来讲,佢哋lunch同Happy hour净系会开放Terrace🌴但系由于我𠮶日去天气好热,职员都好贴心咁帮我安排喺室内坐🫶🏻大家去嘅时候都可以睇吓佢开唔开放室内🤩不过其实佢Terrace环境超级靓,而且佢系位于3楼既小天台远离左马路嘅繁嚣,感觉都好chill 🌻叫咗两个set lunch ,每个set都包含Appetizer 🧀Main Course 🍝同 Dessert🍰想讲全部嘢都真系超级足料,又系大肚腩的一天😂是日餐单👉🏻🥗Quiche Lorraine🥗Goat Cheese Salad🍔Club Sandwich🍝Linguine Pesto🍰Opera Cake钟意食芝士嘅真系唔好错过🤤一定要试佢嘅Club Sandwich🤩超级滋味😍不过如果唔钟意骚味嘅话,建议唔好要羊奶芝士沙律,因为佢嘅味道真系浓🤣整体嘅用餐体验都非常满足,全部嘢都好好食,真系唔可以睇小咁饱😂😂
收藏咗好耐,终于要来食🤩
首先环境来讲,佢都真系好雅致
大家去嘅时候都可以睇吓佢开唔开放室内🤩
远离左马路嘅繁嚣,感觉都好chill 🌻
想讲全部嘢都真系超级足料,又系大肚腩的一天😂
是日餐单👉🏻
🥗Quiche Lorraine