2023-03-29
难得出港岛区 除左搭下电车 仲想揾间靓靓地既亲子餐厅坐下😌 呢间可以Openrice订座免等位 👏🌈餐厅采色和谐 俾人放松既感觉 🍼亲子配套OK 有BB凳 儿童餐具 儿童护手搓手液 消毒液 哺乳室 等等 扣分位😅 系餐厅无私人厕所🚽 要去商场既 好在干净同有小童厕板👍🤤食物方面 味道 选择都算合理 价格少贵 小朋友有得简单整野食 绝对系 #0失败DIY 🥇 汤圆拣左 DIY cupcake 系预焗好晒既cupcake 只系放返生果 配料同果酱就完成🤣⚡️小放电区 设有小地台分流 开放式设计方便大人观察👀 (放空😎)地方真心唔大 但都叫样样有啲 小滑梯 🛝 大积木 磁石黑板 小阅读区 幼幼玩具 小千秋 幼幼弹床 小车仔 对汤圆黎讲就真系超晒龄 但幼幼打卡放电 妈妈们倾下计 应该不错😝唔够喉⁉️行返太古城仲有溜冰⛸️场 / 冒险乐园(有弹跳迷宫)唔想课金既话都可以考虑 鲗鱼涌公园+ 葛亮洪号灭火🧯轮展览馆~~
🌈餐厅采色和谐 俾人放松既感觉
唔够喉⁉️