2022-08-01 38 浏览
两公婆趁假期去左侧鱼涌揾食,好耐无食马拉野,所以专登搜查到呢间店,位置方便地铁出口行5 分钟就去到,店内干干净净浅蓝色为主,坐位都舒舒服服唔会太迫,可以悠闲地享受午餐,因为当日系星期日算非繁忙,如果闲日办法室放饭时间就好多人。槟城福建虾掺掺 $88店员送上已经闻到飘来香味, 卖相吸引,材料充足,满满鲜虾肉片鸡蛋,面底跟正宗马拉油面同米粉两沟的,汤头够味有清澈无味精无食完全唔会口喝的,属于后劲辣,老公好满意。咖哩鸡胸牛油果沙律 $78鸡胸肉暖暖地肉质嫩滑,配上新鲜沙律菜,牛油果肉,车厘茄,紫洋葱丝同日本腌萝卜片,整个沙律配上甜酸沙律汁,好新爽,夏天恩物。槟榔岛叙招牌小食拼盘 $178Menu 小食选择多,所有心大心细,最后决定黎个拼盘,样样都可以试到,实在太完美,份量其实3 – 4 个朋友都够Share, 薯条,虾膏鸡亦,水牛城鸡搥,尤鱼圈,鱼饼,迷你虾多士,好丰富不过似美式多点。去马拉旅游时既饮品,我最怀念既桔仔冰,佢地就有桔仔梳打同样好好味,饮一口觉得好消暑清凉。老公就拣左马拉白咖啡,咖啡香纯顺滑。 总结一下食品份量较大有质素,服务又好,下次要再去试埋佢地既甜品。因为太饱所以试唔到咖

槟城福建虾掺掺 $88

咖哩鸡胸牛油果沙律 $78

槟榔岛叙招牌小食拼盘 $178

老公就拣左马拉白咖啡,咖啡香纯顺滑。

总结一下食品份量较大有质素,服务又好,下次要再去试埋佢地既甜品。因为太饱所以试唔到咖央多士,见到好多客都叫架。

2022-07-31