相信大家都好挂住可以无忧无虑咁去旅行🧳既时光,我地两个都一样!尤其系好多香港人既乡下之一🇯🇵日本所以一有机会都要黎试我恨左好耐终于食到既💛日式小店@katsuisenhk 活一鲜有几正有几抵相信都唔需要我地再多讲啦!☺️今次就叫左两款主食,另加一款小食😋————————————————特上活一鲜丼/活寿司🍣拼盘大部分常食既刺身/寿司🍣款式都有包括在内,实在岩哂我地哩D钟意❤️分享又有选择困难症既朋友啦!每款刺身都非常新鲜味道自然唔会差得去边啦🙃丼饭当日因为无左只蟹钳,所以💛小店就好贴心咁换左只甜虾🦐刺身俾我地😛鲜甜😋寿司🍣方面,我最爱就系海胆寿司同带子寿司🍣啦,海胆清甜入口即溶唔太腻而带子虽然得一粒,但就算系几厚肉😛寿司饭量唔会太多!唔太大食既话,就最岩开心🥳Share 啦!————————————————-甜厚烧玉子🥚甜度适中而且口感正常!其实本身唔钟意❤️食太甜既玉子烧,因为会甜到食唔到蛋香😛所以钟意食非常甜玉子烧既朋友们可能就会有D失望啦!

所以一有机会都要黎试我恨左好耐终于食到既💛日式小店

@katsuisenhk