2023-10-30 32 浏览
深宵总是饿🫢 朋友发现左间开到凌晨4点嘅串烧小店,就谂住入去食几串过下口瘾。 我哋叫咗蒜蓉烧蚝、扇贝、茄子。烧蚝,扇贝都大大粒唔会烧过龙,唔会干保留到鲜味。而茄子系巨大的😅同男仔手臂咁大..烧鳝、豆卜、韮菜、鸡子、牛肉、墨鱼丸、牛舌心、五花腩片、猪大肠、麻辣煮花螺 同 花甲粉都正常水准都不赖,唔会烧得太干配上孜然粉同辣粉够哂香口。种类都算唔少,就嗌吓嗌吓就愈食愈多🫢 当中烧鳝 同 豆卜 一致再Encore 😋 鱼够厚身 唔会烧到鱼油走哂过火又够味,豆卜外面脆卜卜加上吸左酱汁味中心位外卜内软👍 店舖属小店,枱数不太多 。落单用划纸仔形式,店员也只有2名(厨房同楼面各一)单落结账一脚踢,大家要比小小耐性喔 不竟串烧都要小小时间 。门口仲停到车添架 揸车嚟都方便~

蒜蓉大生蚝
烧白鳝