2024-01-13 1111 浏览
一入到店,个香味就扑鼻而来,好似立即返到小时候嘅下午茶时光。我一试佢哋嘅招牌蛋卷,即刻「哗」咗一声👀,呢个味道正!蛋香扑鼻,喺香港呢个地方,要揾到咁有质感嘅蛋卷真系唔算容易。嗌一个蛋卷,马上感受到个外皮嘅松脆,一啖咬落去,啲蛋卷层次分明,酥松得啱啱好。当中嘅微微甜味,又唔会太腻,啱晒我呢啲爱吃又怕肥嘅人士。谂著畀老豆一试,相信佢都会钟意。😌一盒送礼,一盀自用,都算系买得过瘾,送得开心嘅选择!喺长沙湾寻宝般揾到呢间舖,真系意想不到嘅惊喜。下次想攞嚟节日送礼,又或者自己吞云吐雾,伴下午茶,呢个绝对系一个唔错嘅选择。只系记得食蛋卷𠮶阵,要小心啲,唔好啲碎屑掉晒咗啲衫😂。下次还会再嚟,搞唔好仲要pre-order,免得手快有手慢冇啊!