港式地道小食🇭🇰 大围小食ʕ๑'ㅅ'๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ⸝⸝‪⸝♡大围火车站附近有间大围小食✨已经开左20几年!系一间专卖港式地道小食老字号🫶🏻见到劲多人排队 有人买完即食扫街 有人买返屋企~价钱合理 选择多\( ˶˙˙˶)/♡椒盐炸烧卖 推介!呢款最岩一边扫街一边食!烧卖炸到脆卜卜 仲有少少椒盐调味(。>ㅿ<。)串烧即叫即烧 仲有好多调味粉/酱汁拣ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)‪司华力肠劲大条 烧到有啲脆皮✨鸡肉唔干 唔算好嫩 系有结实口感嘅咬口 但都好食猪颈肉就邪恶啲 带点油脂感 比例又半肥瘦臭豆腐未食已经闻到臭味( °‪꒳​° ).ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪唔怕臭钟意食嘅人会觉得好正~~另外仲有卤水鸡髀、煎酿三宝、生菜鱼肉、咖喱三宝、港式炸大肠呢啲地道港式小食!车仔面、肉碎银针粉呢啲面食一定要加埋佢哋自家制嘅辣菜脯 惹味好多❤️⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧˚📍 大围小食 大围富嘉花园22号地舖
港式地道小食🇭🇰 大围小食
大围火车站附近有间大围小食✨
已经开左20几年!系一间专卖港式地道小食老字号🫶🏻

椒盐炸烧卖 推介!呢款最岩一边扫街一边食!
烧卖炸到脆卜卜 仲有少少椒盐调味(。>ㅿ<。)

司华力肠劲大条 烧到有啲脆皮✨
鸡肉唔干 唔算好嫩 系有结实口感嘅咬口 但都好食
猪颈肉就邪恶啲 带点油脂感 比例又半肥瘦

唔怕臭钟意食嘅人会觉得好正~~

另外仲有卤水鸡髀、煎酿三宝、生菜鱼肉、
咖喱三宝、港式炸大肠呢啲地道港式小食!

📍 大围小食
大围富嘉花园22号地舖