2024-01-09 350 浏览
嚟到这间饭店,先试下佢哋嘅蛋挞,真系有得撑台面! 入口松化,甜度啱啱好,食落满口香浓,肥鹏都赞好架~👍 食咗点心,当然唔少得主食啦,依家就来尝下佢哋嘅炒饭同炒面啦。炒饭粒粒分明,啖啖香,痴心瞓到自己隔篱台都嗅到𠮶阵香。而家嘅牛腩呢,腍滑得嚟唔肥腻,啖啖肉感,卖相又靓,真系一绝👌。跟住,转个弯试吓午餐套餐,贪新鲜唔止,价钱相宜,食物味道更加系正中下怀。当中个例汤,汤底鲜味十足,喝得我心头畅快,扑鼻嘅香气系过瘾得嚟又暖笠笠,呢个季节饮啖热汤,真系正到冇朋友!😊 啱啱好,呢度嘅食物又好味又家常,店主同啲员工服务又好,笑容满面,搞到你食嘢都舒服晒,正到冇话讲。下次再黎,我一定要带埋更多朋友一齐嚟,分享下呢家嘅美食好滋味。