2024-11-22 594 浏览
怀旧扒房餐厅🌸细个𠮶阵因为穷好少去扒房餐厅食锯扒,可能讲紧几年先食到一次,到大个咗终于可以有机会试吓小时候嘅味道🩷金凤呢个名听得多,但都系第一次试呢间餐厅,装修格局非常经典,好似进入咗旧香港时代,今次就试吓佢嘅午市套餐先,价钱合理,份量都足够🍴~套餐配有餐汤、餐包及餐饮🫶包系好松软,涂上牛油,暖暖地超级好味😋罗宋汤就好足料有好多蔬菜,酸味岩岩好,味道浓郁 🍜牛柳餐🍖拣佐黑椒汁,以传统铁板上,仲有一堆薯条同伴菜喺底,但系d薯条就淋哂,同埋好细条,牛柳煎得刚好,肉质都算嫩,虽然见到有啲人话呢间餐厅服务态度唔好,但咁啱服务我嘅侍应几贴 心,佢会比张大纸巾我喺佢临上酱汁前可以遮住,避免弹到周围都系,另外亦因为二人餐桌比 较细,佢又会同我重新摆盘,超级细心!~吉列猪扒餐 🍖猪扒肉质比牛扒仲嫩,外脆内软,配一条司华力肠~值得推介~
怀旧扒房餐厅🌸

套餐配有餐汤、餐包及餐饮🫶
包系好松软,涂上牛油,暖暖地超级好味😋
罗宋汤就好足料有好多蔬菜,酸味岩岩好,味道浓郁 🍜

牛柳餐🍖

吉列猪扒餐 🍖
猪扒肉质比牛扒仲嫩,外脆内软,配一条司华力肠~值得推介~