💈港式怀旧好味道大大份铁板🥩车仔面😋🍜香港永年车仔面茶冰厅 (沙田)猪仔最钟意食铁板餐,仲成日话要食车仔面,今次就等我带佢嚟我心目中最好食既车仔面店,而家仲推出埋铁板餐,一于满足佢两个愿望🤩呢间餐厅每款嘢食都好大碟!无论车仔面、铁板餐、小食,通通都巨无霸份量😋餐厅装修充满怀旧风情,由门口到壁画,墙身等,都挂满昔日香港嘅物品,有多个打卡位,啱晒钟意影相见你哋🤗餐厅上菜速度好快,店员亲切又有礼貌👍🏻✨永年杂扒餐(配炸面)1人餐 $198食铁板最钟意就系杂扒餐,咩都有得食,铁板温度够晒热🔥洋葱汁果然好香🧅‼️平时都未试过铁板配炸面,呢个组合果然好夹,炸面好酥脆😍 美国顶级西冷扒肉质粉嫩,牛味好香浓🐮 鸡扒外皮金黄焦香,肉质嫩滑,大大块🐥 猪扒煎得好香,肉质一啲都唔干🐷✨周打蚬肉鱼汤加酥皮+$15呢个餐仲有埋沙律或者餐汤,我哋拣咗周打蚬肉鱼汤,有埋酥皮汤😍粒粒蚬肉好鲜甜,加埋酥皮简直一流🤩👍🏻✨男神面 $108我哋叫咗清汤,店员话系用当归煮嘅汤,卤水既牛杂配上车仔面简直一流!每一款配料都超入味!猪肠、牛腩等,猪仔都大赞👍🏻好入味!仲要好腍滑😍✨永年大碗面 $108呢碗面全部配料都有齐晒😍港式嘅街
💈港式怀旧好味道
大大份铁板🥩车仔面😋
🍜香港永年车仔面茶冰厅 (沙田)

永年杂扒餐(配炸面)1人餐

✨永年杂扒餐(配炸面)1人餐 $198
周打蚬肉鱼汤加酥皮

✨周打蚬肉鱼汤加酥皮+$15

✨男神面 $108
永年大碗面

✨永年大碗面 $108
呢碗面全部配料都有齐晒😍港式嘅街头小食:咖喱鱼蛋、萝卜、猪红、鸡翼、猪皮、鱿鱼等等,全部都好入味,充满香港街头特色🤩
牛三宝

✨牛三宝 $38
钟意食卤水嘅我哋,牛三宝有齐牛筋、牛柏叶、牛肚,全部都好入味,煮得好软腍🤩卤水味好香浓,唔会过咸,仲有种卤香味😍
樽仔奶茶

✨樽仔奶茶
必饮‼️茶香幼滑,奶味香浓!比起一般嘅奶茶更好味😍

食物✨✨✨✨✨
环境✨✨✨✨✨
卫生✨✨✨✨✨
价钱✨✨✨✨

🏠香港永年车仔面茶冰厅 (沙田)
沙田沙田正街18号新城市广场一期1楼113号舖
2024-01-02