2024-06-24
🪩港式怀旧情怀🪩-老妈子有饭局 得我同老窦🥸去揾食 灵机一触 我带佢去咗间怀旧风餐厅 等佢重温年青时光😜-🥩杂扒配薯菜 $201细细个去锯扒 首选大件夹抵食嘅铁板杂扒 老窦照板煮碗嚟一客 材料大堆头 有鱼柳有扒 再加烟肉🥓煎蛋🍳同司华力肠 想再饱啲可以跟白饭🍚/意粉🍝 signature moment系席前倒酱汁用白色餐巾🧻挡烟𠮶种仪式感🥳 烟雾迷漫加上铁板发出嘅吱吱声 餐厅不停播放怀旧金曲 老窦都唔知几好mood😆😆-🦐烧纽西兰羊扒拼虎虾配炸椰菜花 $168🍮朱古力心太软晚餐surf and turf食材组合配椰菜花 贴近年青人对生酮饮食嘅要求🤩 跟餐甜品竟然系心太软👏 流心效果唔错 温润柔软又够甜度-🍨西班牙咖啡 +$17🍨黑牛 +$17-📍 Chiba 吃扒旺角豉油街108地舖 #旺角美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅游 #香港必喝 #旺角探店 #香港打卡 #香港好去处 #旺角推荐食品
🥩杂扒配薯菜 $201
🦐烧纽西兰羊扒拼虎虾配炸椰菜花 $168