2021-09-04
❥ 四𩠌车仔面 + 冻饮 ($59)同事话喺北角个边有间好正嘅车仔面,所以我地喺正午时分(体感50度)之下由鲗鱼涌行左15分钟过去,就嚟焫著,心谂:如果唔好食返去打死佢( ̄Д ̄)ノ 好彩去到觉得CP值几高🤩贪心嘅我一如概往叫左四𩠌面同一杯野饮 😎面底要左河粉, 𩠌就要左萝卜、鱼皮、鱼饼同冬菇~ 河粉份量好多,好滑同唔会好碎~ 萝卜系咁多个𩠌入面最出色,好㶶味同好淋,好好食😋 鱼饼都好弹牙同好香,冬菇好入味,鱼皮都好香但唔太够脆:( 佢仲可以加汁,我加左腩汁同咖哩汁,腩汁好香同有啲辣,好正🤩之后加多杯野饮,冻奶茶,茶味偏重同埋偏甜(已经叫左少甜),所以如果大家去可以叫微甜~ 面加野饮 $59,附近午餐食饭差唔多价,但佢啲野真系好大份,所以CP值高🤩🤩 附近返工嘅人可以去试下~~
贪心嘅我一如概往叫左四𩠌面同一杯野饮 😎
佢仲可以加汁,我加左腩汁同咖哩汁,腩汁好香同有啲辣,好正🤩