2024-07-08 126 浏览
📍The Right Place ⭐️港式懷舊高質酒吧餐廳今日公司勁多嘢做不特止仲要OT😒,所以一放工我即刻同friend去酒吧chill chill先🤭。呢間「The Right Place」係尖沙咀,位置勁方便,餐廳有分室外(有瓦遮頭)同室內既位置。室外位置坐滿人喺度傾偈飲酒,室內位置睇落都闊落,有洗手間,佈置亦好精美,玩懷舊香港風味,同埋佢有一個好大嘅螢幕播一啲好有格調既歌,成個環境氣氛好有feel🥰。✨招牌德國鹹豬手伴配酸菜及薯條 $298👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最推薦一定係呢個餐廳嘅招牌菜式🐷 呢個完全係3-4人嘅份量,CP值超高,豬手皮脆肉嫩,唔會太咸,味道適中,配搭佢嘅獨特秘製醬汁,好好味,加埋酸菜,簡直一流!✨燒三文魚柳墨魚汁意大利粉伴三文魚子$188👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢個係今晚晚餐嘅另一個驚喜!首先一上到嚟已經覺得個賣相好靚,食落奶油味好香,加埋好濃又唔會太漏嘅墨魚汁,成個配搭好夾。另外,三文魚燒到香脆,仲有伴三文魚子,加埋意粉,三重享受!😋✨特色避風塘蘿蔔糕$88👍🏻👍🏻👍🏻估唔到喺酒吧都可以食到有避風塘風味嘅蘿蔔糕,唔會好多粉,蘿蔔足料,食落幾香口,送酒唔錯。✨ Hoega
📍The Right Place ⭐️港式懷舊高質酒吧餐廳

✨特色避風塘蘿蔔糕$88
👍🏻👍🏻👍🏻

✨ Hoegaarden啤酒 $75
👍🏻👍🏻👍🏻
充滿麥味嘅啤酒,大大杯,飲落透心涼,一路同friend 𣈱飲,一路享受豬手同蘿蔔糕嘅美味,咩壓力都冇晒🍻

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)