2024-03-09 210 浏览
兰桂芳有怀旧特色酒吧😍实在太吸引了吧‼️餐厅名字已经非常吸引我,真系充满港式风味!其实餐厅嘅布置都非常特别-系怀旧港式主题🥰系打卡嘅好地方💜讲吓今次嘅食物💁🏻‍♀️叫咗个黑松露奶油炖饭配炸蚝同红虾明太子奶油面🍝 黑松露奶油炖饭有非常浓郁既黑松露,满口都非常Creamy👍又唔会太湿,饭粒都分明,口感刚刚好!炸蚝新鲜,唔会过熟👍红虾明太子奶油面都非常Creamy,而且满满明太子,非常慷慨☺️红虾都有点爽口🦐除咗主菜,我同朋友重点多咗一两款小食,包括咸蛋黄鸡翼同炸虾🤤咸蛋黄非常浓郁,鸡翼超级大只‼️鸡肉非常嫩滑👍值得推介既小食🥰 炸虾亦非常爽口大只!我哋仲叫咗两杯Fruit Punch 🍹都真系好大杯☺️味道亦调校得好好,唔会太甜!推介🥰餐厅仲有一个私人房间可以同朋友一齐相聚!绝对系一班朋友聚会嘅好地方!😍而且仲有Shisa 食!都真系几吸引架👍
兰桂芳有怀旧特色酒吧😍实在太吸引了吧‼️

2024-02-18