2022-08-29 325 浏览
两条麻甩佬放咗工欢乐时光,只系想简简单单揾个地方吹吓水、解解日间工作嘅压力。上网见呢到介绍吹到上天咁,好评如潮,当然咪执输揾个位坐低试一试啦。坐低后啊姐问饮乜,并主动提醒话开茶要另外计钱,低赞!咁样当然先嚟支大啤啦,男人老狗至爱嘅健力士,餐厅格局系平民式大排档,轻轻松松、随随便便、最啱朋良共聚啤一啤。~ 家鄕脆藕饼(猪肉碎)睇餐牌$110 有8 件 ,念住送吓啤酒先,点知上枱第一个感觉打咗个突。。。想问问老板边树鄕下。。。啲新派避风塘式做法并唔系个人杯茶。。。既来之则安之,藕饼入口油腻及潺, 明显系油温控制问题而且份量偏小。。。价钱并不亲民。。。出师不利,好不容易食完念住叫碟潮州打冷嘢应该可以”啦挂”!~ 鹅肉碟卤水鹅肉上枱又打系咗个突,份量小($110 得果12 件),卖相差,鹅肉系用下价货、入口又柴又韧,最大镬系灵魂嘅卤水只系得鼓油味。。。睇落好似就咁烚熟奉客,可以话系呢10 年外出吃饭试过最差嘅打冷店卤水。。。试完两碟”𩠌”之后第一个决定系马上通知老板买单转场,冇谓再花大家时间,阻人揾食。。。综合新汇聚系酒楼价钱,大X乐货式。。。以上只系个人亲身体验后实话实说。。。希望老板可以肉

健力士黑啤

~ 家鄕脆藕饼(猪肉碎)

家鄕脆藕饼(猪肉碎)

出师不利,好不容易食完念住叫碟潮州打冷嘢应该可以”啦挂”!

~ 鹅肉

鹅肉

综合新汇聚系酒楼价钱,大X乐货式。。。以上只系个人亲身体验后实话实说。。。希望老板可以肉紧啲啲厨房出品,明白生意难做,但系对出品都要有小小要求”嫁”。。。期待下次再帮衬时可以有正面改善啦。。。
2022-07-11
健力士黑啤