餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2021-05-07 840 浏览
今日去完沙滩🏖️ 玩到攰出番去铜锣湾揾野食😚 又系米线发作 就去左平时成日食既云桂香😹😹😹 记得上次黎铜锣湾既云桂香已经系好耐之前,今次黎到 装修唔同哂 座位都阔络左好多😍 因为系平日下午茶时间所以人都不太多港式米线(胡椒汤底)肥牛 猪扒$57男朋友唔太食辣 所以佢试呢一款港式米线,出奇地好食😋 胡椒汤底有少少胡椒猪肚汤既感觉 肥牛份量唔少 猪扒炸得脆而多汁 热拌红薯粉配微辣肉酱 小辣猪颈肉 海带$56平视我就食开酸辣汤 米线 但系今日就想试吓冇汤而且简红薯粉😍😍都系一样叫小辣 但系可能冇汤嘅关系所以比平时辣🔥🔥 味道浓郁 配上肉碎非常丰富咸柠七 +$10冻柠茶 +$4下午茶时段配饮品非常之抵

港式米线(胡椒汤底)
肥牛 猪扒

热拌红薯粉