2024-02-02 323 浏览
面啊,弹牙得滑,沙嗲味恰到好处,啖啖肉的牛肉呢,简直系超级腍! 又有咁添微辣激发味蕾,啱晒我呢啲爱辣既朋友!男友个秘制香辣鱿鱼面就正喇,鱿鱼新鲜得黎又弹牙,搅埋啲秘制辣汁入味又唔会辣到飞起,但唯独果汤底减分,沟薄咗就少咗啲风味。讲完面,我哋仲有旁碟—3.6牛乳炒蛋同肠仔。炒蛋𠮶个嫩滑啊,吉牛油香扑鼻,真心推介👍。至于肠仔就普通啲,不过都系甜头。当然啦,最后𠮶芝士火腿牛角酥都唔少得!满满嘅芝士馅料,牛角酥虽然唔系热辣辣地酥,但呢个价钱系绝对抵食,我绝对冇得弹。整体黎讲,系铜锣湾呢个繁华地带,能够有咁嘅味道同服务,我谂食得过返嚟食既机会系好大啊🍜!坐低食个早餐,舒服叹埋口𩠌,真系满满嘅幸福感😌。呢啲经典港式滋味,够晒地道,仲要价钱大众面,实行值得推介!下次再黎,我都唔怕排队喇😁!