2021-12-12 53 浏览
💁🏻‍♀️素食靓靓cafe!以纯素雪糕同轻食做主打,岩晒一众想减肥又要食好西既女士!对于佢地既雪糕真系好amazing,特别系港式鸡蛋仔软雪糕!又靓又有质素,下次必定再食🙌🏻🥰以下系详细嘅食评..▫️港式鸡蛋仔软雪糕 - $98⭐️ 强烈推介⭐️外形吸食到爆既鸡蛋仔!简直令鸡蛋仔高级左,卖相够晒colourful!令人已经好想食,我拣咗「榴梿」雪糕,真系无叫错!浓浓榴梿香,软雪糕又细滑,再配上朱古力鸡蛋仔,味道好夹!朱古力唔会太甜,有些少朱古力涩味,配上榴梿既甜,中和返!配搭埋多款水果及果仁,有层次又fresh~.▫️牛油果烧烤酱素菜卷$88 (set包埋饮品)素食人士之选,清新牛油果,又饱肚又健康,仲有d薯仔丝添~口感唔错,不过素食唔系好惯~哈哈.▫️招牌鲜果乌龙茶⭐️ 强烈推介⭐️😍😍入口清香,后带鲜果嘅清甜,有奇异果、苹果、橙 等,满满既种维他命,饮完更清凉更解渴,清新选择!.▫️火龙果雪糕杯 $38火龙果雪糕味道清新,唔会好假,而且仲食到火龙果籽,唔错~

▫️港式鸡蛋仔软雪糕 - $98

▫️牛油果烧烤酱素菜卷$88 (set包埋饮品)

▫️招牌鲜果乌龙茶

▫️火龙果雪糕杯 $38
火龙果雪糕味道清新,唔会好假,而且仲食到火龙果籽,唔错~