2024-05-29
今次我拣咗个位于旺角嘅荷里活冰室,都算系一个全新嘅尝试😋😜。等我逐样介绍吓啦,榨菜葱油猪扒饭,融合咗猪扒𠮶条油润香口,再加上香香嘅榨菜味,真系我食落口嘅时候,咁融洽之余又唔缺饱足感😽😽。再者,佢嘅西柠鸡,系我个人至爱,因为鸡肉嘅鲜香完全被柠檬嘅凉爽气味增添咗三分之一 😍😍 。最后,就系个杂果冰,除咗可以为呢个浩大嘅膳食划上一个完美嘅句号,仲有清胃嘅功效👻。倾完食物,我觉得唔可以忘记提一提佢嘅服务质素,因为佢哋嘅服务员态度亲切,令我觉得好舒服😌😌。相反,如果可以改善一下布置,可能游客嘅体验会更加完美🥺。总括嚟讲,我真系好满意呢间餐厅嘅食物同服务,对我嚟讲,尤其是呢一间荷里活冰室,唔只可以大饱口福,仲可以体验下真正嘅香港味😋😬。我相信你都会同我有同样嘅感受,所以,我建议你可以试下黎呢间店,食一餐,保证妳唔会失望🍹🥘🍽️❤️
倾完食物,我觉得唔可以忘记提一提佢嘅服务质素,因为佢哋嘅 服务员态度亲切,令我觉得好舒服😌😌。相反,如果可以改善一下布置,可能游客嘅体验会更加完美🥺。