2023-09-15 168 浏览
一入去就觉得呢度装修好靓,行英伦风格,好适合浪漫聚会🎈先黎嘅系热烘烘面包配橄榄酱,太好食,添加左三次!😋 另一惊喜就系会送一个开胃菜~西瓜冻汤,打开你嘅打开味蕾前菜有用灵感来自西班牙嘅海鲜煎饼🫓陪港式蚝仔🦪酱,好夹呢! 另一道系灵感来自于香港🇭🇰虾饺配西式菇菌酱,虾饺好弹牙呢!主菜有鱼配梅菜酱,本来一开始听到梅菜将觉得好古怪,但系食落又唔会好重梅菜味,可以接受。另外仲有好浮夸咁有一下香水喷喷😂 好香呢!另一主菜系乳鸽配红菜头酱,未试过食咁多只乳鸽,无骨之余仲啖啖肉!最后甜品好推荐鲜果挞配山竹石榴雪糕,个雪糕好特别同埋个味都系第一次见!另外值得一赞嘅系侍应态度非常之好,不时主动加水,同埋问你对餐厅嘅意见。꧁☬小编食左咩☬꧂✅ Seafood Blini✅ Shrimp Ravioli • Morel • Chicken Broth✅ Catch of The Day✅ Roasted Pigeon✅ Fruit Tart • Seasonal Fruits • Rose JellyMangosteen Pomegranate Sorbet • Hazelnut✅ Coffee & Tea
一入去就觉得呢度装修好靓,行英伦风格,好适合浪漫聚会🎈

꧁☬小编食左咩☬꧂
✅ Seafood Blini
✅ Catch of The Day
✅ Roasted Pigeon
✅ Coffee & Tea • Local Tea Panna Cotta • Coffee Crumble
Evaporated Milk Gelato • Milk Foam