2016-11-27
深夜放毒👻韩伪文青误打误撞去了 #大大镬 #BIGPAN食港版 #芝士春川炒辣鸡肉 由oppa帮我地煮💓当中会加咖哩香 令整个辣鸡肉更香 我们点了小辣 𣎴算太辣 味道贴近香港人口味 伪文青觉得仲有少少甜甜的 oppa煮鸡肉 亦会加蜂蜜 甜甜辣辣更惹味 之后仲要火烧鸡肉 有睇头 而且将鸡肉烧得更香口👅 .之后 我地仲加左个炒饭 有紫菜 洋葱 再加鸡肉 一齐炒 口感十足 食完暖笠笠💓心跳 最岩情人去食😍so sweet💓.仲要9:30pm后去大大镬 有85折😍😍平均每人$160左右 就可以吃饱饱甘走 当然越多人食越抵又可以食多d野👍🏻 绝对有下次😝👅.三个90后吃货不断开心share美食💓🚩instagram: 3bad_foodies📍OpenRice: 3bad_foodies 欢迎在不同的平台 继续留意我们的推介🙆🏼🙇🏼♀️大家亦可以向三个吃货介绍美食👻我们一定会去试👅#爱吃也爱分享 #爱吃韩国菜#三个90后吃货 #3bad_foodies #三个90后吃货_尖沙咀美食推介.大大镬 (尖沙咀)尖沙咀厚福街8号H8 11楼
仲要9:30pm后去大大镬 有85折😍😍
大家亦可以向三个吃货介绍美食👻我们一定会去试👅
#爱吃也爱分享 #爱吃韩国菜
#三个90后吃货 #3bad_foodies
#三个90后吃货_尖沙咀美食推介
大大镬 (尖沙咀)
尖沙咀厚福街8号H8 11楼