2024-01-18 791 浏览
嚟到咗这家食堂,率先点嘅系招牌奶茶,啖啖都系滑嘅口感,仲有一种熟悉嘅茶香,真系夹硬。不过讲真,最掂嘅竟然系鱼香茄子咸鱼鸡粒煲,辣劲适中,咸鱼同鸡肉夹杂嘅香味,呢谷就让人回味无穷。同埋,佢嘅酥皮蛋挞,外酥内滑,吓吓脆口,一啖咬落去,满嘴都系幸福感觉。豆腐就系出乎意料嘅好食,好多餐厅弄唔好嘅柔软口感,佢居然做到外皮脆脆,入口即化,真心推介!至于呢个阿华田特饮,喺顶层加咗忌廉,令个饮品即刻提升到另一层次,浓郁香浓又唔腻口。有新颖嘅饮品选择同埋小吃㖞,虽然我迟咗点去,卖晒啲包,但下次一定要早啲去抢先试!正呀👍!总括嚟讲,食味精彩,口感层次丰富,真系标准港式味过瘾。 🍜🍰🍵