2007-08-15 16 浏览
好友忽然约我游水,好奇怪,以前叫亲佢游水都唔会去,因为佢好怕水,今次约我系想我教佢游水,细问之下原来系为左男人,爱情魔力真大大家都未食饭,就食d野先,唔系空肚游水好易抽筋,见呢度d午餐几啱食,就试下啦因为阵间游水唔可以食得太饱,就叫左个芝士焗石斑日式咖哩鸡扒鸳鸯饭大家分食好友要汤,我就要餐饮,佢选择白汤,无评语,我睇落就同普通餐厅的差不多,虽然个饭份量唔大,但大家分食刚好,因为焗野通常都会几腻,如果我自己食呢个餐一定食唔晒,芝士都几足,鱼就一般货式,好友喜欢芝士,佢钟意呢面,我就觉得咖哩的好食d,一来我钟意食鸡扒,其次日式咖哩甜甜地少少辣,味道唔错,其实我觉得鸳鸯饭几好,一次过可试两种不同味道餐饮要左涷柠茶,一般啦,埋单一人十几,都好够食(我地都细食的),好抵呀,食完抖一阵,出发去游水!!