太耐冇去饮茶,见爹哋妈咪过嚟探Lisboy,即刻搜寻附近有边间老字号酒楼啱大家食个晚饭😋🍽️ 特选西澳龙虾去到本身谂住饮茶发现原来呢度嘅海鲜餐都好抵食,今次我哋叫咗个海鲜组合餐,有一只大大嘅特选西澳龙虾🦞加$60就有个伊面底添😋龙虾伊面真系绝配😍个龙虾真系超级新鲜同大只,加埋龙虾汁,Lisboy食到舔舔脷,最正系个龙虾已经斩件上台😋好容易食到!Lisboy食完一旧又拎一旧俾婆婆开俾佢食😂🍽️ 粉丝大蛏子呢个套餐仲可以拣四只粉丝大蛏子或者鲍鱼🦪以为唔够食啦,点知上碟嘅只只蛏子大到成只Lisboy手臂咁长😂仲有大量蒜蓉粉丝底,好有家嘅味道即刻加返两碗白饭!而且我圣子极度新鲜😝大大啖好滋味!呢间老字号酒楼出晒名系食游水海鲜,所呢餐好满足😌最后仲送咗每人一碗糖水俾饭后甜品,个场又够大,Lisboy食完再放下电,呢度服务同食物都够晒吸引!||

🍽️ 特选西澳龙虾

🍽️ 粉丝大蛏子