2004-02-03
因为晌附近返工,所以唔经唔觉都keep住帮衬左2年几lu!佢地d水准好平均。<br />头盆/小食方面,白汁磨菇多士d白汁磨菇整得好香、好滑,配脆脆o既多士好正!至于白酒煮青口,d青口煮得好有鲜味,个汁好鲜甜,好味。<br />我自己特别钟意佢地o既Pasta!辣肉肠长通粉系我o既至爱,酸酸辣辣,仲有浓浓o既茄酱,好味都我每次去到都忍唔住要order。另外,茄汁大虾天使面、香芹大蚬意粉、蕃茄意粉、白汁鲜菇意粉......等,仲使d材料好简单,但系都整得好美味。<br />佢地o既法式香芹烩牛肉都好正,d肉粒好tender,香芹肉汁好清甜,用o黎送饭一流!d汤汁里面仲会有原粒o既黑椒,味道好夹。<br />至于甜品,佢地o既法式炖蛋上面有层薄薄o既糖脆,里面系浓浓酒味o既炖蛋,又香甜又软滑。<br />咖啡同水果茶都几好架!Apple & cinnamon Tea好香甜,饮完好舒服。<br />环境都好舒服,静静地,个人可以好放松。<br />所以每次我食完,都会觉得好满足架!
环境都好舒服,静静地,个人可以好放松。<br />
所以每次我食完,都会觉得好满足架!<br />